SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CHP’DE İKİ ADAY MI?

CHP’DE İKİ ADAY MI?
Bu haber 21 Ocak 2020 - 17:49 'de eklendi ve 277 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak Merkez ilçe kongresi 19 Ocak’ta yapılmış, 3 adayın yarıştığı kongreden Ebru Uzun Merkez ilçe Başkanı seçilmişti.

Şimdi gözler, CHP’nin 16 Şubat tarihinde yapılacak il Başkanlığı kongresine çevrildi. Merkez ilçe Başkanlığı’na Ebru Uzun seçilince, Ebru Uzun ve Harun Akın ile birlikte hareket eden mevcut il Başkanı Hakkı Güney’in 16 Şubat’ta yapılacak olan il başkanlığına adaylığını açıkladı. Güney adaylığını açıklarken de, bir yerlere de bazı mesajlar verdi.

Uzun zamandır sessiz kalan il Başkanı Hakkı Güney, Ebru Uzun’un seçimi kazanmasıyla il başkanlığında elinin güçlendiğini düşünen Başkan Hakkı Güney, “Biz 31 Mart seçimlerinde 11 Belediye kazandık, il belediyesi için de Genel merkeze raporlar sunduk. Genel merkezin de Giresun ve Zonguldak seçimleriyle ilgili bazı açıklamaları kamuoyunu aydınlattı” dedi.

Bir grup CHP’li tabanın sesi; “31 Mart seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye başkan aday adayı olan Tahsin Erdem, CHP Genel merkezi tarafından Şenol Şanal’ın adaylığının kesinleşmesinden sonra, 31 Mart yerel seçimlerinde partisinin ve adayının kazanması için çalışmış ve birileri gibi adaya göre bekleyip çalışmalara katılmayıp, partisi için çalışan bir sosyal demokrattır. Merkez ilçe seçimi sonunda hemen adaylığını açıklayan birileri demek oluyor ki,  önceden il başkanı Hakkı Güney’in birileri ile diyalog içinde olduğu tescillenmiştir. Tahsin Erdem her zaman davaya sahip çıkan, aday olmayınca küsüp kaçan, başka yerlerde koltuk arayan bir partili değildir. Tahsin Erdem, CHP tabanında her zaman dürüst kişiliği, kararlılığı ile mir güven sağlamıştır” diyerek, “16 Şubat’ta yapılacak il başkanlığı seçimini şimdiden cebinde keklik olarak görenler, il kongresinin çok sürprizlere ve çok renkli görüntülü sürprizler olabilir” şeklinde ifade ettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER