17:19 - OFLUOĞLU VALİ TUTULMAZ’I ZİYARET ETTİ
17:10 - ÜÇ MAYMUNU OYNAYANLAR!
17:08 - BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR
17:07 - GELECEK PARTİSİ GENÇLİK KOLLARINA ATAMA YAPILDI
17:06 - AVCI EĞİTİM VE SAĞLIK YATIRIMLARINI AÇIKLADI
17:05 - PARK ALANINI İNCELEDİLER
17:03 - YALÇIN: MAALESEF İLİMİZ EMEKLİLER KENTİ OLDU
17:01 - 6. DEFA BİTİM TARİHİ DEĞİŞTİ
16:59 - TURHAN: PAZARDA ATEŞ VAR!
Başkent Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal Zonguldak’a geldi.
Babası merhum Yaşar Ali Haberal’ın vefatının sene-i devriyesi sebebiyle kardeşi Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal ve Osman Haberal ile birlikte Zonguldak’a gelen Prof. Dr. Mehmet Belediye Anne ve Babasının Belediye Asri mezarlığında bulunan mezarlarını ziyaret edip dua etti.
Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Kardeşleri Ali Haberal ve Osman Haberal ile birlikte Yayla mahallesindeki Haberal ailesine ait binaya gitti.
Haberal; burada bazı dost ve yakınları ile buluşarak sohbet etti. Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hasan Tosun da, Haberal’e “hoş geldin” ziyaretinde bulundu.
Prof. Dr. Mehmet Haberal daha sonra Kanal B televizyonunun Acılık’ta bulunan ofisini de ziyaret ettikten sonra kardeşi Osman Haberal’in Soğuksu’daki ekmek fırını ve ardından da baba evini ziyaret edip Ankara’ya hareket etti.