SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

HABERAL ZONGULDAK’TA

HABERAL ZONGULDAK’TA
Bu haber 21 Ocak 2020 - 17:50 'de eklendi ve 109 views kez görüntülendi.

Başkent Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal Zonguldak’a geldi.

Babası merhum Yaşar Ali Haberal’ın vefatının sene-i devriyesi sebebiyle kardeşi Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal ve Osman Haberal ile birlikte Zonguldak’a gelen Prof. Dr. Mehmet Belediye Anne ve Babasının Belediye Asri mezarlığında bulunan mezarlarını ziyaret edip dua etti.

Prof. Dr. Mehmet Haberal ve Kardeşleri Ali Haberal ve Osman Haberal ile birlikte Yayla mahallesindeki Haberal ailesine ait binaya gitti.

Haberal; burada bazı dost ve yakınları ile buluşarak sohbet etti. Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hasan Tosun da, Haberal’e “hoş geldin” ziyaretinde bulundu.

Prof. Dr. Mehmet Haberal daha sonra Kanal B televizyonunun Acılık’ta bulunan ofisini de ziyaret ettikten sonra kardeşi Osman Haberal’in Soğuksu’daki ekmek fırını ve ardından da baba evini ziyaret edip Ankara’ya hareket etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER