SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

EBRU UZUN MAZBATASINI ALDI

EBRU UZUN MAZBATASINI ALDI
Bu haber 22 Ocak 2020 - 16:00 'de eklendi ve 295 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Zonguldak Merkez ilçe Başkanlığı’nı kazanan Ebru Uzun mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

CHP Merkez ilçe Başkanlığı’nı kazanan Ebru Uzun beraberinde CHP il Başkanı Hakkı Güney ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Adliye binasına gelerek, Seçim Müdürü Alper Bozkurt’tan mazbatasını aldı.

Ekip arkadaşlarıyla birlikte daha çok çalışacaklarını belirten Ebru Uzun,  “Mazbatamızı aldık, yönetim kurulu arkadaşlarımız da yanımızda çok mutluyuz. Çok hararetli bir dönemden geçtik. Hakkımızda yapılan bütün saldırı ve karalamalara rağmen delegenin bize olan inancı bizi mutlu sona taşıdı, emeklerimiz boşa çıkmadı. Bundan dolayı da çok mutluyuz, gururluyuz. Bize olan inancı, bize olan güvenci asla boşa çıkarmamak için ekip arkadaşlarımızla birlikte çok çalışacağız. Bugün itibariyle artık görev başındayız. Partimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER