SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

EROL: İKTİDAR PARTİSİ MUHALEFETİN ELEŞTİRİLERİNDEN RAHATSIZ OLUYOR

EROL: İKTİDAR PARTİSİ MUHALEFETİN ELEŞTİRİLERİNDEN RAHATSIZ OLUYOR
Bu haber 22 Ocak 2020 - 16:48 'de eklendi ve 94 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi(SP) Zonguldak il Başkanlığı’na getirilen Burak Erol, gazetecilerle kahvaltı programında bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

SP önceki il Başkanı Sadık Kar, Merkez ilçe Başkanı Recep Horozoğlu’nun yanı sıra ilçe başkanlarının da katıldığı kahvaltıda konuşan SP il Başkanı Burak Erol önemli açıklamalarda bulunurken, 10 Belediyeyi alacaklarını söyledi.

SP il Başkanı Burak Erol yaptığı açıklamada, “Zonguldak’ın çok büyük sorunları problemleri var.  Zonguldak’ın merkezine girdiğimizde bir başıboşluk var. Arabanızla ilerleyemez, yürüme yürüyemezsiniz. Belediye Başkanı görevlerinden bir tanesi de trafik düzenlemesi yapıp, vatandaşı yollarda daha güvenli bir şekilde yürümesini sağlamaktır.  Zonguldak’ın merkezinde 8 tane ilçesinde vatandaşlarla bire bir görüşerek bizlilerle çalışması için davet edeceğiz. Saadet Partisi ile alakası olmayan insanları da davet edeceğiz. Gece, gündüz saat farkı olmadan vatandaşın hizmetinde olacağız. Genel Başkanımızın takdiri sonucu ben bu göreve atandım. Bu bayrağı teslim alarak iyi bir noktaya gideceğiz.

Belediye başkanları bir açıklama yapacaksa bunu teknik yönleriyle açıklamaları gerekiyor, boşuna konuşmamaları gerekir. Akıllı başlı açıklamalar yapmaları gerekir. Zonguldak genelinde 25 tane belediye var. İlk hedefimiz seçimlerde Belediye Başkanlığı’nı kazanmaktır. 2021 yılında Genel Seçim bekliyoruz.

ÇATES’ de 500 kişinin çalışması ile 10 bin kişiyi etkileyen bir zincirleme reaksiyon var.  Bizim istediğimiz eksiklerin giderilmesi ve açılmasını istiyoruz. 25 tane Belediye Başkanına sesleniyorum, ağzına geleni konuşmasınlar teknik yeterliliği olamayan bildikleri gibi konuşmasınlar. Konuşurlarsa kendilerine cevap verme konumunda cevap veririm. İnsanların politikaları gittikleri yolları takip ederiz. Muhalefetin görevi olumlu, olumsuz eleştirmektir. İktidar partisi de muhalefetin eleştirilerinden rahatsız oluyor” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER