SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN, BASIN TOPLANTISINI NİYE YAPMIYOR?

ALAN, BASIN TOPLANTISINI NİYE YAPMIYOR?
Bu haber 24 Ocak 2020 - 16:57 'de eklendi ve 105 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, 31 Mart 2019’da yapılan yerel seçimlerinin ardından, gazetecilerle haftanın sadece Cuma günleri bir araya gelip, çalışmaları değerlendirip, sohbet ediyordu.

Bazı haftalar Ankara veya şehir dışında olması nedeniyle haftalık basın toplantısını erteleyen Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ne hikmetse 3 haftadan beri Cuma günleri basın toplantısını erteliyor.

Gazeteciler de merak ediyor “Belediye Başkanı neden artık Cuma günleri basın toplantısını yapmıyor?” diyorlar.

Bazı gazeteciler; Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın basın toplantısını ertelemesindeki sebebin, son günlerde parti il ve Merkez ilçe teşkilatı ile sıkıntıları ve kamuoyunda konuşulan AK Parti Genel Merkezi’ne yapılan bazı konuların basın tarafından kendisine sorulmasından mı kaçıyor! şeklinde değerlendiriyor.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan en son basın toplantısını 3 Ocak 2020 Cuma günü yapmıştı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER