SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CHP’DE NELER OLUYOR?

CHP’DE NELER OLUYOR?
Bu haber 24 Ocak 2020 - 16:55 'de eklendi ve 287 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak Merkez ilçe Başkanlığı’nın 19 Ocak’ta yapılan kongresinin ardından Ebru Uzun’un seçimi kazanmasıyla birlikte, diğer grup adaylar, kendileriyle beraber gözüküp, başka adaylara oy verenleri arar oldu.

Ebru Uzun’un seçimi kazanması ve dolayısıyla Harun Akın’ın seçimi aldığı konuşulurken mevcut CHP milletvekilleri Ünal Demirtaş ve Deniz Yavuzyılmaz’ın bu kongrede tuş olduğu ve Harun Akın’a karşı mağlup duruma düştükleri söylenirken, bir başka söylenti daha ortaya atıldı.

19 Ocak’ta yapılan kongrede başkanlığı kazanan Ebru Uzun’un merkez ilçe başkanlığı görevinden alınacağı ve alınması için de bazı güçlerin milletvekilleri ile beraber Genel merkeze baskı yaptıkları iddia ediliyor.

CHP’deki muhaliflerin bir araya gelemeyip, Ebru Uzun’a karşı seçimi kaybetmeleri, diğer gruplarda şok etkisi yaptığı ve yenilgiyi kabullenemedikleri, kendi aralarında tabiri caizse “satışa getirenleri” aradıkları, birbirlerini suçladıkları, hal böyle olunca tabii ki bazı insanların il başkanlığı ve milletvekilliği umutlarının azaldığı belirtilirken, 16 Şubat’ta yapılacak il başkanlığı seçiminde çok sürprizlerin yaşanacağı ifade ediliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER