SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TRAFİK UYGULAMASINI YERİNDE İNCELEDİLER

TRAFİK UYGULAMASINI YERİNDE İNCELEDİLER
Bu haber 29 Ocak 2020 - 17:24 'de eklendi ve 101 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, beraberinde İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte, Gazipaşa’daki mevcut trafik akışının düzenlenmesi, şehir içi trafiğinin rahatlatılması amacıyla incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz Pazartesi gününden itibaren başlayan trafikteki yeni düzenlemenin kamuoyundan gelen tepkiler üzerine, sıkıntıları yerinde görmek isteyen Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve meclis üyeleri uygulamayı denetledikleri saatlerde şehir merkezinde fazla aracın bulunmaması, sıkışıklığın da olmaması üzerine asıl sıkıntının sabah ve akşam saat 16.00’dan sonra başladığını da görmeleri için bu saatlerde trafiğe bakmak gerektiği belirtildi.

Saat 16.00’dan sonra özellikle liman Caddesi, Yayla Orduevi çevresi Uğur Mumcu kavşağı ile özellikle de Soğuksu bölgelerinde yoğun trafik akışının yaşandığı ifade edildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER