SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

AK PARTİ’DEN CHP’YE ZİYARET

AK PARTİ’DEN CHP’YE ZİYARET
Bu haber 04 Şubat 2020 - 17:18 'de eklendi ve 317 views kez görüntülendi.

AK Parti Zonguldak Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, CHP Merkez ilçe Başkanı Ebru Uzun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Beraberinde AK Parti il Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte,  CHP Merkez ilçe Başkanlığı’na seçilen Ebru Uzun’u ziyaret eden, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Ebru Uzun’a görevinde başarı temennisinde bulundu.

ÇAĞLAYAN:  HAYIRLI OLSUN

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan “CHP Merkez ilçe kongresinin ardından delegelerin güveni ve oyu ile seçilen Ebru Uzun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik.  Zonguldak için birlikte çalışmak ve bu çalışmalarda başarı sağlamayı diliyoruz. Bizlerin yaptığı çalışmalar sonucunda Zonguldak’a fayda getirecektir. Tecrübeyle geldiniz yeni göreviniz hayırlı olsun” dedi.

UZUN: ZONGULDAK ADINA ÇÖZÜM ÜRETMEK İSTİYORUZ

CHP Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun ise yaptığı konuşmada, AK Parti Merkez İlçe Başkanı ve yönetim kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizinle daha önce beraber çalışma fırsatımız olmadı. Sizlerin de kongre süreciniz devam ediyor. Başarılar diliyorum ve yolunuz açık olsun diyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte Zonguldak için beraber çalışma fırsatımız olur. Bizlerde il kongresini bekliyoruz. Yaptığımız çalışmalarla ve projelerle sizlerle birlikte Zonguldak adına kavga ederek değil görüşerek sorunlara birlikte çözüm üretmek istiyoruz. Güzel konulara imza atacağımızı düşünüyorum”  şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER