SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MHP’DE ERBAY DÖNEMİ

MHP’DE ERBAY DÖNEMİ
Bu haber 07 Şubat 2020 - 17:15 'de eklendi ve 138 views kez görüntülendi.

MHP Zonguldak Merkez ilçe Başkanlığı’na Süleyman Erbay getirildi.

Bir süre önce görevden alınan eski Merkez ilçe Başkanı Niyazi Kıransoy’un yerine ataması yapılan Süleyman Erbay ve yeni yönetim kamuoyuna tanıtıldı.

MHP il binasında yapılan tanıtım toplantısında konuşan MHP il Başkanı Varol Demirköse, “Cumhur ittifakı ruhunu koruyarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımız halka hizmet Hakka hizmet anlayışındadır. MHP olarak Zonguldak’ta sessizlerin sesi kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyoruz. Teşkilatımız içerisinde bir nöbet değişimi yapılmıştır. Bu yapılanma kapsamında il başkan yardımcımız bucak eski il başkanımız Süleyman Erbay merkez ilçe başkanı olarak atanmıştır. Kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

MHP Merkez ilçe Başkanlığı’na getirilen Süleyman Erbay’da, “Gelinen süreç içerisinde MHP’ye Merkez ilçe Başkanlığı görevi tarafıma tebliğ edilmiştir. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğime inanıyorum.

İnşallah bu bayrağı daha ileriye doğru taşıyacağız. Benden önce görev yapan teşkilata ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizim için parti mensuplarımız değerlidir. Zonguldak’ın iç içe geçmiş sorunlarını hep birlikte çözeceğiz. Partimizi Zonguldak’ta birinci parti konumuna getireceğiz” şeklinde konuştu.

Süleyman Erbay başkanlığında oluşan MHP Merkez ilçe yeni yönetimi ise şöyle oluştu.

Nusret Kukul, Arif Sercan Sezgin, Erdinç Bıçakçı, Meral Demirbaş, Muhammet Öztürk, Dursun Kertlez, Selahattin İzgi, Engin Demirci, Raşit Arslan, Muhammet Kahveci, Metin Aygün,  Nizamettin Konak, Hüseyin Akkuş, Bülent Kalender, Nurgül Çelik, Recep Berber, Seyfettin Muslubaş, Murat Demirbaş, Aysel Cin.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER