SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CHP İL BAŞKANINI ARIYOR

CHP İL BAŞKANINI ARIYOR
Bu haber 13 Şubat 2020 - 17:57 'de eklendi ve 293 views kez görüntülendi.

CHP’de 16 Şubat tarihinde yapılacak kongre az bir zaman kala 2 gün önce adaylığını açıklayan Murat Pulat, dün akşam CHP ilçe başkanlarının yaptığı toplantıdan sonra başta Ereğli ve Alaplı ilçe teşkilatlarının “Murat Pulat’ı destekleyeceğiz”  açıklamalarından sonra CHP il başkanlığı kongresinde şu an 3 adayın yarışacağı il başkanlığı kongresinde Murat Pulat bir adım önde görülüyor.

Bazı ilçelerin de Murat Pulat’ı ilçelerine davet ettiği ve delegelerin Pulat’ı tanımak istedikleri söyleniyor.

CHP il Başkan adayı Murat Pulat Bugün Çaycuma ilçesine giderek, Çaycuma teşkilatı ile bir toplantı yaptığı öğrenilirken, diğer adaylar da çalışmalarına hız verdikleri öğrenildi.

CHP kulislerinde aday olacağı söylenen Halil Furat’ın şu ana kadar bir sesi çıkmadığı ancak Furat’ın da Çaycuma ilçesine giderek bazı görüşmeler yapacağı belirtiliyor.

Halil Furat’ın Çaycuma ve bazı ilçelerde yapacağı görüşmelerin ardından adaylığını açıklayabileceği tahmin edilirken, dün akşam yapılan ilçe başkanları toplantısından da istediği gibi desteği göremeyince şu ana kadar bir açıklama yapamadı.

Sonuç itibariyle CHP il Başkan adayı Murat Pulat rüzgarı arkasına almış durumda gözüküyor.

Şimdi tüm ilçeler ve birçok delege hesap ve pazarlıklar peşinde olacak. Onun için adayların işi bir hayli zor.

Pazarlık masasında her an ittifaklar da bozulup, diğer adaylara dönüşler olabilir.

Şimdi son 3 gün bir hayli zor geçeceği, adaylar için şimdiden belli.

İl kongresinde en ince hesap ve pazarlık da 10 üst kurul delege listesinin nasıl şekilleneceği, tüm pazarlıkların da üst kurul delege listesi pazarlığı olarak belirtiliyor.

Öte yandan, CHP’de kongre günü yaklaşırken, mevcut il Başkanı Hakkı Güney’in de 14 Şubat Cuma günü saat 15.00’de adaylığını açıklayacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER