SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GELECEK PARTİSİ ZONGULDAK’TA BAŞKAN ARIYOR

GELECEK PARTİSİ ZONGULDAK’TA BAŞKAN ARIYOR
Bu haber 13 Şubat 2020 - 18:00 'de eklendi ve 306 views kez görüntülendi.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi Zonguldak’ta da örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor.

Bu hafta içerisinde Zonguldak’tan da bazı isimlerle il başkanlığı için görüşmeler yapıldığı, 4 kişi ile görüşmeler yapıldığı  gözlendi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun Genel Merkez’den bazı yöneticilerini Zonguldak’a gönderdiği ve 3 günden beri de Zonguldak teşkilatını oluşturmak için bazı isimlerle görüştüğü öğrenildi.

Gelecek Partisi’nden gelen bazı yöneticilerin 4 isimle telefonla görüştüğü, bu görüşmeler sonucunda Zonguldak’ta geçmişte bir partide önemli görev yapan iki güçlü isimle yapılan görüşmenin ardından bu isimlerin kabul etmedikleri, bu isimlerin de siyaseti bıraktıkları için bu görevi kabul etmedikleri belirtildi.

Gelecek Partisi Genel merkez yöneticilerinin bu hafta sonuna kadar Zonguldak’ta kalacağı ve bazı isimlerle bir kez daha görüşme yaparak ikna etmeye çalışacakları ifade edilirken, il başkan adaylarında aranan kriterlerin de siyasi geçmişleri temiz, hiçbir şaibeye bulaşmamış, partiyi taşıyacak isimler olmasına dikkat edildiği söyleniyor.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER