17:01 - VALİ TUTULMAZ: GELECEĞE DÖNÜK BAKIŞ AÇISI YARATACAK BİR PROJE
16:59 - AK PARTİ’DE BAŞKAN HÜSEYİN YILDIZ
16:58 - ÖZCAN ULUPINAR’DAN ADAYLIK SÜRPRİZİ
16:57 - METİN KARADUMAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
17:58 - ÇETİNKAYA: SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ VAR”
17:48 - ADAY BOLLUĞU
17:46 - AK PARTİ’DE KİM BAŞKAN OLACAK?
17:44 - MUAMMER AVCI SÜRPRİZ YAPAR MI?
17:43 - YAVUZ ERKMEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kurduğu Gelecek Partisi Zonguldak’ta da örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor.
Bu hafta içerisinde Zonguldak’tan da bazı isimlerle il başkanlığı için görüşmeler yapıldığı, 4 kişi ile görüşmeler yapıldığı gözlendi.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun Genel Merkez’den bazı yöneticilerini Zonguldak’a gönderdiği ve 3 günden beri de Zonguldak teşkilatını oluşturmak için bazı isimlerle görüştüğü öğrenildi.
Gelecek Partisi’nden gelen bazı yöneticilerin 4 isimle telefonla görüştüğü, bu görüşmeler sonucunda Zonguldak’ta geçmişte bir partide önemli görev yapan iki güçlü isimle yapılan görüşmenin ardından bu isimlerin kabul etmedikleri, bu isimlerin de siyaseti bıraktıkları için bu görevi kabul etmedikleri belirtildi.
Gelecek Partisi Genel merkez yöneticilerinin bu hafta sonuna kadar Zonguldak’ta kalacağı ve bazı isimlerle bir kez daha görüşme yaparak ikna etmeye çalışacakları ifade edilirken, il başkan adaylarında aranan kriterlerin de siyasi geçmişleri temiz, hiçbir şaibeye bulaşmamış, partiyi taşıyacak isimler olmasına dikkat edildiği söyleniyor.