SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

HEYECAN DORUKTA… KİM KAZANACAK?

HEYECAN DORUKTA… KİM KAZANACAK?
Bu haber 15 Şubat 2020 - 17:21 'de eklendi ve 333 views kez görüntülendi.

CHP Zonguldak il Başkanlığı’nın 37’nci olağan kongresi 16 Şubat Pazar günü (yarın) Saat 11.00’de Site Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak.

Kongreye saatler kaldı ve heyecan dorukta. İl Başkan adayları Murat Pulat, Hakkı Güney ve Turhan Oral listelere son şeklini vermek ve delegeleri ikna edebilmek için çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Yarın yapılacak CHP il kongresi öncesi 8 ilçe adaylar üzerinde fikir alışverişlerini sürdürürken, ibrenin Murat Pulat yönüne doğru döndüğü gözleniyor.

Eski Merkez ilçe Başkanı ve Zonguldak eski Belediye Başkanı (1977-1980) Nadir Pulat’ın oğlu Murat Pulat bazı ilçe delegelerinin tam desteğini aldığı ifade ediliyor.

Kongre günü yaklaşırken, bazı eski partili büyüklerin ve çekimser oldukları söylenen CHP’li delegelerin de Murat Pulat’tan yana karar verdikleri belirtiliyor.

CHP kulislerinden sızan bazı iddialara göre;  bazı güçlerin para musluklarını açtığı dile getirilirken, fırsattan istifade etmek isteyen bazı ilçe yöneticilerinin de ceplerini doldurmanın peşinde oldukları duyumlarımız arasında bulunurken, kirli siyasetin yine iş başında olduğu iddia ediliyor.

KURULTAY DELEGELİĞİ PAZARLIĞI!

Kongre saatler kala bazı ilçe başkan ve yöneticileri adaylar üzerinde kendi delegeleri ile son kez durum değerlendirmesi yaptıkları öğrenilirken, özellikle il yönetimi ve Kurultay delegeliği üzerinde pazarlıkların devam ettiği ifade ediliyor.

Kongreye az bir zaman kala, CHP kulislerinde en çok merak edilen soru ise Kurultay delegeliğine kimlerin yazılacağı sorusuydu.

CHP’de mevcut milletvekilleri Ünal Demirtaş, Deniz Yavuzyılmaz, eski milletvekilleri Harun Akın ve Şerafettin Turpçu gibi isimlerin de bu kongrede bazı adaylarla birlikte olduğu belirtilirken, Harun Akın ve Şerafettin Turpçu’nun kurultay delegeliğine yazılıp, yazılmayacağı merak edilirken, bazı Belediye başkanlarının da kurultay listelerinde olup olmayacağı merak ediliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER