SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BEYAZ BAYRAK ALMAYA HAK KAZANDI

BEYAZ BAYRAK ALMAYA HAK KAZANDI
Bu haber 18 Şubat 2020 - 16:52 'de eklendi ve 104 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ta eğitim alanında kaliteli eğitimi ile son günlerde adından söz ettiren Dr. Derviş Nihat Arkat İlkokulu’ndan bir başarı daha.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı’nın ortak projesi olan “Temiz, sağlıklı okul” projesi kapsamında Dr. Derviş Nihat Arkat İlkokulu beyaz bayrak almaya hak kazandı.

Derviş Nihat Arkat İlkokulu Müdürü Bahtiyar Emiroğlu’nun göreve başladığından bu yana hem müdür yardımcıları, hem öğretmenler ve okul aile birliği ile uyumlu çalışarak, velilerle de iyi bir diyalog kurarak hem öğrencinin hem okulda görevli öğretmeninden, tüm çalışanlarıyla birebir ilgilenen okul Müdürü Bahtiyar Emiroğlu, öğretmeninden, tüm personeline kadar hepsinin de tek gayesi okullarının Zonguldak’taki başarı grafiğini yükseltmek, hem de kaliteli bir eğitim sunmak.

Okul Müdürü Bahtiyar Emiroğlu ve ekibinin üstün gayretleri ile başarının da kendiliğinden gelmiş olması özellikle çocuklarını bu okulda okutan öğrenci velileri için de ayrı bir gurur kaynağı oluyor.

Okul Müdürü Bahtiyar Emiroğlu her görev yaptığı okullarda yardımcıları ile birlikte öğretmen ve öğrenci velileri ve okul çalışanlarıyla her zaman bir bütün olmaya gayret göstermiş, böylece birlik ve beraberlikten dolayı da başarı gelmiştir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER