SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

METAL YORGUNLUĞU MU?

METAL YORGUNLUĞU MU?
Bu haber 18 Şubat 2020 - 16:59 'de eklendi ve 321 views kez görüntülendi.

AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır önümüzdeki günlerde yapılacak olan kongrede aday olmayacağını açıkladı.

Ereğli kamuoyunda görevden alınacağı söylenen, AK Parti Ereğli ilçe Başkanı Fatih Çakır’ın AK parti genel merkezi tarafından uyarıldığı ve aday olmaması için telkinlerde bulunulduğu söyleniyor.

Uzun zamandır AK Parti Ereğli ilçe Başkanlığı görevinde bulunan Fatih Çakır son 31 Mart yerel seçimlerindeki hezimetin faturasını şimdi ödediği ifade ediliyor.

Fatih Çakır’ın aday olmayacağı kongrede iki Avukatın ilçe başkanlığı için AK Parti Genel merkezine isimlerinin verildiği öğrenilirken, Genel merkezin ya Ahmet Köse, yada Saffet Bozkurt’un ilçe başkan adayı olacağı, Ahmet Köse’nin ağır bastığı belirtilirken, bu iki isimden birinin bu önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanacağı öğrenildi.

ESKİ YENİ İLÇE BAŞKANLARI ANKARA’YA GİDECEK

AK Parti’de eski ve mevcut ilçe başkanlarının 24 Şubat Pazartesi günü Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak yemeğe katılacağı öğrenildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER