SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN VE ALTUN ELAZIĞ DEPREM BÖLGESİNDE

ALAN VE ALTUN ELAZIĞ DEPREM BÖLGESİNDE
Bu haber 19 Şubat 2020 - 17:22 'de eklendi ve 80 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, 24 Ocak’ta meydana gelen deprem sonrasında Elazığlı vatandaşlarla bir araya geldiler.

Deprem bölgesi ziyareti ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Alan, “Depremde zarar gören Elazığlı vatandaşlarımız ile bir araya geldik. En çok hasar gören, Mustafapaşa, Sürsürü ve Abdullahpaşa mahallerine uğrayarak, çadır kentteki vatandaşlarımıza ‘geçmiş olsun’ temennisinde bulunduk. Ardından, Kilimli Belediye Başkanımız Kamil Altun ile birlikte, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret ettik.” dedi.

Ömer Selim Alan, “Elazığ’da, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcımız Prof. Dr. Sn Mehmet Emin Birpınar, Elazığ Valimiz Sn Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ Belediye Başkanımız Sn Şahin Şerifoğulları, Kilimli Belediye Başkanımız Sn Kamil Altun ile birlikte, İl Koordinasyon ve AFAD toplantılarına katıldık. Yaşanılan deprem sonrası yürütülen çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulduk” dedi.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun yıllarca Zonguldak’ta görev yaptıktan sonra şimdi Elazığ’da görev yapan Elazığ Jandarma Alay Komutanı Kıd. Albay Gökhan İnan’ı da ziyaret ettiler.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER