SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MURAT PULAT MAZBATASINI ALDI, KOLTUĞA OTURDU

MURAT PULAT MAZBATASINI ALDI, KOLTUĞA OTURDU
Bu haber 19 Şubat 2020 - 17:27 'de eklendi ve 96 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Zonguldak İl Başkanlığının geçtiğimiz Pazar günü yapılan kongrede İl Başkanlığını kazanan Murat Pulat mazbatasını alıp, koltuğu Hakkı Güney’den devraldı.

CHP Merkez ilçe Başkanı Ebru Uzun ve çok sayıda partili ve yeni yönetim kurulu ile birlikte Zonguldak Adliyesi’ne gelen CHP il Başkanı Murat Pulat mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Müdürü Alper Bozkurt’tan aldı.

Mazbatasını alan CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, Adliye binası önünde yaptığı açıklamada şunları söyledi.

PULAT: YOLUMUZ BİRLİK BERABERLİK YOLU OLACAK.

“Güzel bir seçim süreci yaşadık seçimin sonunda kazanan Cumhuriyet Halk Partisi oldu. Oy veren vermeyen tüm partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz bundan sonra işimize bakacağız. Yolumuz birlik beraberlik, sevgi ve saygı yolu olacak. Artık partimizin konularını sosyal medya veya basın önünde tartışmayacağız, kendi içimizde ve danışma toplantılarımızda konuşacağız. Elimden geldiğince kucaklayıcı olacağım. Ben ilçe başkanlığı da yaptım bir sıkıntı olmaz. Cumhuriyet Halk Partisini seven herkesle beraber yürüyeceğiz. Benim tek başıma çalışma durumum yok hep beraber bu işin altından kalkacağız”

Mazbatasını alan CHP il Başkanı Murat Pulat daha sonra devir-teslim töreni için CHP il binasına giderek, görevi önceki il Başkanı Hakkı Güney’den devraldı.

Devir teslim törenine; Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Merkez ilçe Başkanı Ebru Uzun, Devrek ilçe Başkanı Yaşar Bükrü, Çaycuma ilçe Başkanı Şeref Köktürk, Kilimli ilçe Başkanı Erol Sarıal, Kozlu ilçe Başkanı Seyfettin Ceylan’ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

GÜNEY:   CUMHURİYET HALK PARTİSİ KOLTUĞUNU ZONGULDAK’TA KORUDUK

Her zaman CHP’nin emrinde olacağını belirtenHakkı Güney: “Partimizin il başkanlığında bugün coşkulu ve sevinçli bir gün yaşıyoruz. Ben ve ekibim 1 sene 8 ay namusumuz ve şerefimizle Cumhuriyet Halk Partisi koltuğunu Zonguldak’ta koruduk. Elimizden geldiği kadar örgütteki değerli yönetici arkadaşlarımla beraber partimizin Zonguldak’ta ve Türkiye’de layık olması gereken yere gelmesi adına mücadele ettik. Murat Pulat Başkanım gençlik kollarından beri birlikte çalıştığımız namuslu, şerefli ve Cumhuriyet Halk Partisi için bütün varlığını ortaya koyacak bir arkadaşımdır. CHP tabanından yetişen bir arkadaşımın görevi devralmasına sevindim. Ben Hakkı Güney olarak Sayın il Başkanıma bir telefon kadar yakınım. Hepimizin hedefi Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşımaktır. Yaşasın Cumhuriyet. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi. Yaşasın Gazi Mustafa Kemal Atatürk.” dedi.

CHP Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat ise burada yaptığı konuşmada, “Değerli il başkanımla bir yarışa girdik kazanan Cumhuriyet Halk Partisi oldu. Bundan sonrada birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber partimizi yöneteceğiz. Partimizi Zonguldak’ta 1’inci parti yapmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde ifade etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER