SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SELMA YILDIRIM CHP İLÇE KADIN KOLLARINA ADAY

SELMA YILDIRIM CHP İLÇE KADIN KOLLARINA ADAY
Bu haber 20 Şubat 2020 - 17:45 'de eklendi ve 162 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Zonguldak Merkez ilçe Kadın Kollarına bilgi ve tecrübesi ile Selma Yıldırım adaylığını açıkladı.

23 Şubat Pazar günü CHP Zonguldak Merkez ilçe Başkanlığı’nda yapılacak olan ilçe Kadın Kolları Başkanlığı seçiminde 700 kadın delegenin oy kullanacağı seçimde şimdilik 2 adayın yarıştığı gözleniyor.

Uzun yıllar CHP Kadın kollarında görev yapan Selma Yıldırım iyi bir CHP’li. 31 Mart yerel seçimlerinde partisine ve partisinin adayına ihanet etmeyen çok az bir CHP’li bayan partilidir.

Oy kullanacak 700’e yakın delegenin olduğu bir seçimde CHP’li kadın delegenin teveccühünün Selma Yıldırım’dan yana olması bekleniyor.

Yıldırım, bilgisi ve tecrübesini ortaya koymak için hazır olduğunu belirterek partili kadınlardan destek istedi.

ANNESİ KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI YAPMIŞ

CHP Zonguldak Kadın Kolları Başkan adayı olan Selma Yıldırım’ın 50 yıl önce annesi Mehtiye Görmüş 1970 yıllarında Bülent Ecevit döneminde Kadın Kolları başkanlığı yaparken babası Durmuş Görmüş’ün ise Gençlik kolları başkanlığı yapmıştı.  Selma Yıldırım ise hem annesinin hem de babasının yolunda giderek aday oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER