SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İŞKUR’DAN KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ

İŞKUR’DAN KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ
Bu haber 21 Şubat 2020 - 16:33 'de eklendi ve 92 views kez görüntülendi.

İnsan Kaynakları ve Kariyer günleri etkinliği Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ın katılımıyla yapıldı

Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından 9’uncu Zonguldak İnsan Kaynakları ve Kariyer Günleri’ programı düzenlendi. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tahir Karaoğuz Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programa, Vali Erdoğan Bektaş, Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Yağız, İl Jandarma Komutanı Albay Gönen Süslü, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının yetkilileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda İŞKUR tanıtımını içeren slayt gösterisi gerçekleştirildi.

Çalışma ve iş kurumu il müdürü Gönül Demirsu’nun açılış konuşmasının ardından katılımcılara hitap eden Valimiz Erdoğan Bektaş, “Gençlerimizi iş ve mesleklerle buluşturuyoruz, gençlerin istihdamını önemseyerek, devlet olarak tüm imkânları seferber ediyoruz” dedi.

Vali Bektaş “İŞKUR olarak çalışma hayatını düzenlenmesi, çalışma barışını sağlanması, gençlerimizi iş ve meslek ile buluşturmak için gerekli tedbirleri almaya çalışıyoruz. Bu çerçevede kariyer günleri öne çıkıyor, özellikle üniversite eğitimi gibi eğitimin son halkasında olan gençlerimizin hayatlarında ihtiyaçları olan çalışacakları mesleklerle bir şekilde buluşmalarına temin etmeye, meslekleri tanımaya, meslek mensupları ile tanışmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bütün çaba baştan bu tarafa eğitimin çabası.  Toplumda milletimizin ve devletimizin sürekliliğini sağlamak için düzenli çalışma ihtiyacını karşılayacak işgücünü temin ederek hem yeteri kadar iş bulacaklar hem de sevdikleri işte çalışacaklar. Mutlu bireyler olsunlar ve topluma mutluluk katsınlar. Umarız faydalı olur,  gençlerimize büyük katkısı olur ve emeği geçen herkese ve gençlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Çalışma ve İş Kurumu il müdürlüğünün faaliyetlerine katkı ve destek sunan istihdam yaratan kişi kurum ve kuruluşlara teşekkür belgesi verildi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER