SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

HÜRDÜŞÜN UYARMIŞTI!

HÜRDÜŞÜN UYARMIŞTI!
Bu haber 26 Şubat 2020 - 17:55 'de eklendi ve 117 views kez görüntülendi.

Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü’nün Bülent Ecevit Caddesi üzerindeki inşaatı yapım aşamasında yıkımı tamamlanan köprünün tabanında çökme olduğu öğrenildi.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi ve internet sitesinde de bahse konu inşaatı haber yapmış, “FACİA YOLDA MI?” başlığı ile yetkililerin dikkatini çekmiştik.

İŞTE O HABERİMİZ

“Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü’nün Bülent Ecevit Caddesi üzerindeki inşaatı yapım aşamasında yıkımı tamamlanan köprünün tabanı eskiden yapılmış olan perde duvarının üzerine oturtulmak isteniyor.

Fotoğrafta da görüldüğü gibi perde duvar yapılacak olan köprüyü taşır mı? Perde duvarının güçlendirilmesi gerekir mi, gerekmez mi? Yine oldu bittiye mi getiriliyor?

Depremler insanları öldürmez…? İnsanları ihmal, tedbirsizlik ve gelişi güzel yapılan inşaatlar öldürür.

Yoksa yine işgüzarlar iş başında mı, yarın olası bir yıkımda doğabilecek bir facianın sorumluluğunu acaba kim alacak veya kimlerin üzerine yıkılacak.

Perde duvarın her an patlayıp yıkılacağı veyahut aşağıdaki birçok insanın, araçların üzerlerine düşebilecek kaya parçaları olursa, “eyvahlar” fayda verir mi?

Yetkilileri bir an önce facia kapımızı çalmadan gerekli önlemleri almaya davet ediyoruz.” demiştik.

YİNE TEDBİRSİZLİK, YİNE İHMAL Mİ?

Biz bu haberi yaparken, insanların can ve mal güvenliğinin korunması, inşaatın da sağlam yapılmasını istemiştik.

Duvar daha tam bitmeden dev duvar kütlesinin yıkılması tehlikenin büyük olduğunun bir göstergesi olsa da, şans eseri duvarın çökmesi ile can kaybı veya her hangi bir yaralanmanın yaşanmaması işin sevindirici boyutuydu.

Ancak, haberde de belirttiğimiz gibi Zonguldak Tapu Kadastro Müdürlüğü’nün Bülent Ecevit Caddesi üzerindeki inşaatı yapım aşamasında yıkımı tamamlanan köprünün tabanı eskiden yapılmış olan perde duvarının üzerine oturtulmak istendiği için yarın doğabilecek bir olumsuzluk için de yetkililerin şimdiden gerekli önlemi alması gerektiği bir kez daha ortaya çıkıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER