SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALAN: KAN DOSTU VE CAN DOSTU OLMAYA DAVET EDİYORUZ

ALAN: KAN DOSTU VE CAN DOSTU OLMAYA DAVET EDİYORUZ
Bu haber 27 Şubat 2020 - 16:57 'de eklendi ve 90 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediyesi ve Zonguldak Kızılay Kan Merkezi işbirliğin ile “Bu hilal sensiz olmaz” sloganı ile kan bağış kampanyası düzenlendi.

Zonguldak Belediyesi ile Zonguldak Kızılay Kan Bağış Merkezi işbirliğinde gönüllü kan bağış kampanyası Belediye Meclis Salonu ve Fen İşleri Şantiyesinde yapıldı.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, kan bağışı kampanyasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Kızılay Kan Merkezimiz ile beraber belediyemizde kan bağışı kampanyası düzenledik. Kızılay’a 15 yıl hizmet ettim şimdi ise Zonguldak Belediye Başkanı olarak belediye personellerimiz, vatandaşlarımız ve gönüllü Kızılay dostlarına yönelik bir etkinlik yapıyoruz. Şubat ve Mart ayları soğuk hava sebebiyle Türk Kızılay’ının gönüllü kan bağışçılarına ulaşmakta sıkıntı yaşadığı ve bu sebeple hastanelerimizden vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verme noktasında bir parça sıkıntı yaşadığı zor günlerdir. Bizde bu derdi en iyi bilenlerden biri olarak arkadaşlarımıza bu noktada yardımcı olmak adına duyarlılığın daha da yayılması için bugün belediye binamız ile fen işleri şantiyemizde tüm çalışanlarımıza ve vatandaşlarımıza yönelik gönüllü kan bağışı kampanyası düzenledik. İnşallah burada alınan gönüllü kan bağışları ihtiyaç sahiplerine arkadaşlarımız tarafından ulaştırılır ve hasta yatağında kan bekleyen vatandaşlarımızda biran önce hayata tutunurlar. O nedenle Zonguldak Belediyesi olarak ‘Bu hilal sensiz olmaz’ diyoruz ve gönüllü tüm kan bağışçısı dostlarımızı kan bağışında bulunmaya, 20 dakikalarını ayırarak kan dostu ve can dostu olmaya davet ediyoruz.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER