SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

MUKADDER YALÇIN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MUKADDER YALÇIN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Bu haber 27 Şubat 2020 - 16:33 'de eklendi ve 98 views kez görüntülendi.

CHP il Kadın Kolları Başkanlığı’nın 7 Mart 2020 Cumartesi günü gerçekleştireceği kongre öncesinde Mukadder Yalçın adaylığını açıkladı.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını açıklayan Mukadder Yalçın, göreve seçilmesi halinde yapacak olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

“Partimiz tabanından geliyorum,  1 yıl önce başlattığımız ‘taban hareketinin öncüsüyüm’. Bu örgütlenmeyi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Partimizin son seçimlerde Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerdeki başarısı elbette bizleri sevindirdi. Köklü tarihi olan Cumhuriyetin ilk şehrine, solun kalesine, emeğin başkentine çeşitli oyunlar oynanarak, kaybettirilen Belediye seçimin üzüntüsü birlikte başaracağımıza inandığım yolda güveninizi ve desteğinizi alarak talip olduğum görevde verilecek olan sorumluluğa vatanım gibi bakacağımdan şüpheniz olmasın.

Kadın emektir, kadın güçtür, kadın birleştiricidir.

7 Mart tarihinde yapılacak olan Kadın Kolları il başkanlığı seçimlerinde sadece parti üyesi kadın arkadaşlarımın önermesi ve onlardan aldığım güçle, Kadın Kolu il Başkanlığı’na aday olacağım. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım Cumhuriyet Halk Partili kadın arkadaşlarımın desteğini alıp göreve geldikten hemen sonra ilk yapacağımız iş, iki yıl önce merkez ilçe Kadın kolları seçimlerinde yapılan hatayı düzeltmek olacaktır. Göreve başladıktan bir hafta sonra o dönemde istifa eden partimizde emeği olan 60 yürekli kadını partimizin yeniden üyesi yapmak için çalışmalar başlatacağız. Cumhuriyet Halk Partisi kadınlar arası barışın sağladığı, ülkesi ve şehrimiz için bir şeyler yapmak isteyen kadın arkadaşlarımızın her zaman kapısı açık buluşma noktası olacaktır. Amacımız Cumhuriyet Halk Partili kadınların barış içinde, birbirinden aldığı güçle siyasi iktidarın her yanlışında karşısına dikilmeyi örgütlemektir. Kadın kollarını birlikte yöneteceğiz. Partimizde kadın üyelerin eğitimini ve mahalle örgütlenmesini birlikte yapacağız. Partimizde kadın üyelerimizin haklarını birlikte koruyacağız. Partimizde cinsiyet kotasının uygulanmasında mutlaka müdahale edeceğiz ve belirleyici olacağız. Partimizde kadınlar, erkek arkadaşlarımızla aynı haklara sahip olacak. Bu görüşler doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partili tüm kadın arkadaşlarımızın desteğini bekliyor, ben ve yönetim kurulum, partimizi sizinle daha güzel günlere taşıyacağımıza inanıyor, katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER