SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BEDAVA PARKÇILARA KÖTÜ HABER!

BEDAVA PARKÇILARA KÖTÜ HABER!
Bu haber 03 Mart 2020 - 17:15 'de eklendi ve 72 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ta günlerce gündemden düşmeyen otopark sorunu, birçok araç sahibinin gelişigüzel ve uygun olmayan yerlere yapılan parklar tepkilere neden oluyordu.

Zonguldak Belediyesi hem araç sürücülerine Acılık’taki katlı otoparka yönlendirmek, hem de Belediye’ye gelir temin etmek amacıyla gelişi güzel ve bedava parklara çözüm bulmak amacıyla bazı noktalarda parkları ücret tarifesi koydu.

Özellikle de; Fevkani köprü üzeri, Uzun Mehmet caddesi gibi araç yoğunluğunun olduğu bölgelerde parklar artık ücretli olacak.

Fevkani köprüsünün Uzun Mehmet Caddesi üzerindeki yönünde parklar ücretli olurken, aracını park etmeye gelenler bu uygulamayı erken gelen 1 Nisan şakası olarak yorumlandı.

Bedavacıların şok yaşadığı uygulama karşısında, günlerdir aracını bedava park eden araç sürücüleri parkın ücretli olduğunu duyunca ücretsiz yer aramaya başladılar.

Uygulamanın yerinde olduğu da belirtilirken, Zonguldak kent merkezinde tüm ana arter, cadde ve sokaklarına da park ücreti uygulanması isteniyor.

Yeni park ücreti uygulaması ise şöyle; 0-30 dakika arası park ücretsiz.

0-60 dakika arası park 2,5 TL.

0-2 saate kadar park 5 TL.

0-3 saate kadar park 6 TL.

Gün boyu park 10 TL.

1 Aylık abonman 210 TL.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER