SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TOKİ ZONGULDAK’TA 100 KONUT YAPACAK

TOKİ ZONGULDAK’TA 100 KONUT YAPACAK
Bu haber 03 Mart 2020 - 17:18 'de eklendi ve 79 views kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluru ile ilan edilen Türkiye’de, “Her yıl 100 bin yeni konut projesi” kapsamında Zonguldak’ta da yapılacak TOKİ konutları için Tepebaşı Mahallesi uygun görüldü.

Tepebaşı Mahallesi’nde TOKİ’nin yapacağı 100 konutluk alanın İmar Değişiklik yazısı Zonguldak Belediye Meclisi’nin Mart dönemi ilk toplantısında görüşülmeye başlandı.

Meclis gündeminin 7 ve 8’nci maddeleri olarak görüşülen maddelerde; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Cumhurbaşkanı oluru ile ilan edilen “Her yıl 100.000 yeni konut projesi” kapsamında arsa üretim alanı sınırları içerisinde kalan Tepebaşı Mahallesi 1334 ada, 8 ve 12 parsel sayılı taşınmazların bir kısmına yönelik 1/5000 ve aynı ada ve parsel üzerinde 1/1000 ölçekli nazım İmar Planı değişikliği ve 8. Maddede yer alan Uygulama İmar Planı değişikliği teklifi görüşülüp, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne havale edilmişti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER