SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

NAZMİYE LİKOĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

NAZMİYE LİKOĞLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Bu haber 05 Mart 2020 - 16:46 'de eklendi ve 98 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) il Başkanı Murat Pulat’ın halası, Zonguldaklı iş insanları Yusuf ve Özkan Likoğlu’nun anneleri, Judo Antrenörü Tacettin Turan’ın teyzesi Nazmiye Likoğlu vefat etti.

Anne Nazmiye Likoğlu Acılık Hz. Ali Camiinde kılınan öğle namazının ardından, Çaydamar Kokaksu Aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye; AK Parti önceki dönem Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, önceki dönem Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, CHP Merkez ilçe Başkanı Ebru Uzun, CHP il Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, CHP Kilimli ilçe Başkanı Erol Sarıal, CHP Kozlu ilçe Başkanı Seyfettin Ceylan, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Tahsin Erdem, Şehirlerarası Otobüsçüler Derneği Başkanı Adil Bahadır, Zonguldak Köylerini Kalkındırma ve Geliştirme Derneği Başkanı Hasan Yaman, Çaycuma ve Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu’nun yanı sıra çok sayıda siyasetçi ile Likoğlu ailesi ve yakınları katıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER