SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İHALE YAPILDI

İHALE YAPILDI
Bu haber 09 Mart 2020 - 13:55 'de eklendi ve 358 views kez görüntülendi.

Zonguldak Sahil Projesi diye adlandırılan ihale 9 Mart 2020 tarihinde TOKİ tarafından yapılmış, ihaleye 11 firma katılmış, bir firma elenmiş ve kalan 10 firma içinden Berkom Enerji@Mert Ramiz Acar’ın firması 28 milyon 105 bin TL ile en düşük fiyatı vermiş, en yüksek fiyatı ise 58 milyon 328 bin TL ile Yeşilırmak Yapı vermişti.

Bundan sonra TOKİ ihalenin kime kaldığını açıkladıktan sonra kazanan firma Zonguldak sahil projesine başlayacak.

Şimdi kamuoyunun merak ettiği Berkom Enerji@Mert Ramiz Acar firmasıyla Davut Acar’ın bir ilişkisi var mı?

Mert Ramiz Acar, Davut Acar’ın yeğeni. Araları iyi olmadığı söylenen amca-yeğen acaba barış mı imzaladılar!

Sahil projesinin yaklaşık maliyetini TOKİ yetkililerince hazırlandığı, şartnameyi de TOKİ yetkililerinin hazırladığı alınan bilgiler doğrultusunda. İhaleye en düşük fiyat veren firma acaba Davut Acar bağlantılı amca-yeğen işbirliği ile mi yapılacak?

Kamuoyuna göre yeni dönemde Davut Acar tekrar Zonguldak piyasasında mı!

Top şimdi TOKİ’de. Acaba ihaleyi hangi firmaya verecek. Bu köprünün altından çok sular geçeceğe benziyor. Güçler savaşı başladı. Zonguldak Ankara trafiği ihale sonuçlanana kadar çok karışacak!

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER