SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK’TA TEDBİRLER ARTIRILDI

ZONGULDAK’TA TEDBİRLER ARTIRILDI
Bu haber 02 Nisan 2020 - 16:00 'de eklendi ve 94 views kez görüntülendi.

Dünyayı sarsan Koronavirüs salgınına karşı Zonguldak’ta da her alanda tedbirler genişletilerek artırılıyor.

Günlerdir vatandaşları “EVDE KAL” uyarıları yapılmasına rağmen bazı vatandaşların bu uyarılara uymayıp, cadde ve sokaklarda gezmeleri yetkilileri daha farklı tedbirler almalarına vesile oldu.

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehre giriş çıkış noktalarında araçları durdurarak, zorunlu olmadıkça sokağa çıkılmaması ve gerektiğini hatırlattılar.

Zonguldak şehir merkezindeki tüm açık otoparkların kapatıldığı, araçlarıyla şehir merkezlerine gelenleri de uyaran ekipler, acil işi olmayan araç sürücülerini de evlerinde kalmaları için uyarılarda bulundular.

Koronavirüsün hızla yayılmasını önlemek amacıyla her alanda tedbirlerini artıran Zonguldak Valiliği, Emniyet Müdürlüğü ve Zonguldak Belediyesi tedbirler kapsamında, araçların kente giriş ve çıkışlarda kontrol denetimlerini sürdürürken, sosyal mesafe uygulaması konusunda da sürekli uyarılar yapılıyor.

Birkaç günden beri banka önlerinde oluşan uzun kuyruklarda uyarılara rağmen sosyal mesafe kuralına uymayan vatandaşlar için tüm banka önlerinde barikat kurularak sosyal mesafe  kuralına riayet edilmesi sağlanıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER