SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK’TA HASTALIĞIN SEYRİ VE ALINAN ÖNLEMLER KONUŞULDU

ZONGULDAK’TA HASTALIĞIN SEYRİ VE ALINAN ÖNLEMLER KONUŞULDU
Bu haber 09 Nisan 2020 - 15:35 'de eklendi ve 291 views kez görüntülendi.

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezimizi Ziyaret Etti

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı ve Zonguldak İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezimizi ziyaret etti.

Vali Bektaş, Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde, halkımızın sağlığı için fedakârca çalışan tüm sağlık çalışanlarının her zaman yanında olduklarını belirterek, görevlerinde başarılar diledi.

Vali Bektaş ve beraberindeki heyet daha sonra Hastane Başhekimliğine geçerek, bir değerlendirme toplantısı yaptılar.

Toplantıda dünyayı ve ülkemizi tehdit eden Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında, Zonguldak’ta hastalığın seyri ve alınan önlemler konuşuldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Üniversite Hastanemizin her açıdan bu mücadeleye hazır olduğunu belirterek,  verdiği desteklerden dolayı Vali Bektaş’a teşekkür etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER