SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

EMNİYET MÜDÜRÜ TURANLI, VALİ BEKTAŞ’I ZİYARET ETTİ

EMNİYET MÜDÜRÜ TURANLI, VALİ BEKTAŞ’I ZİYARET ETTİ
Bu haber 10 Nisan 2020 - 16:18 'de eklendi ve 120 views kez görüntülendi.

Türk Polis Teşkilatının 175’inci yıl dönümü virüs salgını nedeniyle sade bir tören ile kutlandı.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ve beraberindeki emniyet amirleri Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

Vali Erdoğan Bektaş ziyarette yaptığı konuşmada “Bugün 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175’inci yıl dönümü. Şartlar bu şekilde olmasaydı kutlamalarımız bu şekilde olmayacaktı ama buna da şükür. Olağanüstü şartlar altında Türk Polisinin milletimize, ülkemize, vatandaşlarımıza yaptığı hizmetler gerçekten çok değerli. 24 saat polis ve jandarma mensuplarımız, kamu görevlilerimiz sokaklarda, caddelerde. İşin en ağır yükünü çeken şehirlerimizde polislerimiz. Onlara minnettarız, onların bu fedakârlığını bu millet asla unutmayacak. Emniyet mensubu arkadaşlarımızın günlerini kutluyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER