SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CAN DİYALİZ TEST YAPTIRDI

CAN DİYALİZ TEST YAPTIRDI
Bu haber 13 Nisan 2020 - 17:39 'de eklendi ve 384 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ta özel diyaliz merkezi olarak faaliyetini sürdüren Can Diyaliz Merkezi’nde diyalize giren hastalarını Koronavirüs hastalığına karşı kontrol ettirildi.

Can Diyaliz yetkilileri, İl Sağlık Müdürlüğü bilgisi dahilinde yaklaşık 90 diyaliz hastasını Atatürk Devlet Hastanesi ek binasına getirerek Koronavirüs hastalığına karşı kontrol amaçlı test yaptırıldığı belirtildi.

Dünyanın birçok ülkesi ve Türkiye’de de etkili olan Koronavirüs salgını kronik hastalarda daha sık bulaştığı belirtilmesinin ardından, Can Diyaliz Merkezi de tedbir amaçlı Atatürk Devlet Hastanesi ek binasında diyaliz hastalarını kontrol ettirdiği öğrenildi.

Can Diyaliz Merkezi sahibi, görevli Doktor ve yetkilileri eşliğinde tüm diyaliz hastalarının kontrollerini yaptırması, hem diyaliz hastalarını, hem de hasta yakınları tarafından takdirle karşılanırken, HÜRDÜŞÜN Gazetesi olarak da Can Diyaliz Merkezi’nin bu uygulamasını takdirle karşılıyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER