SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DEVLETİN VALİSİNİ KİMLER TEZGÂHA GETİRDİ!

DEVLETİN VALİSİNİ KİMLER TEZGÂHA GETİRDİ!
Bu haber 21 Nisan 2020 - 17:00 'de eklendi ve 107 views kez görüntülendi.

Lens Medya’nın yazdığı bir haber gündeme bomba gibi düştü. Bu haber Zonguldak’ta bomba etkisi yaptı.

Bilinen, bilinmeyen birçok iddialar, yalan, yanlış bilgiler birçok insanı zan altında bırakırken, sonrasında birçok insanı da, vekilleri de, kendini dev aynasında gören gazetecinin ve gündemden düşmeyen Zonguldak Valisi Sayın Erdoğan Bektaş.

Vali Bey’in geçtiğimiz Cuma günü düzenlediği basın toplantısında sağlıkçılarla ilgili bir açıklaması, başta sağlık çalışanlarını ve bazı kesimin tepkisine neden olmuştu.

Tepkiler sonrası Vali Erdoğan Bektaş özür dileyince birçok kesim Valiye destek verdi.

Buraya kadar her şey güzel.

Sonra ne oldu!

Bombalar patladı.

Vali’ye olan destekler birden tersine döndü.

Devletin bir Valisini kimler tezgâha getirdi.

Kozlu Ilıksu’da yapılan sözde çay muhabbetinde milletvekilleri, Belediye Başkanları çay içerken, Vali Bey’in gelişi ne tesadüf ki birden gece gündüz Vali Bey’i eleştiren, her fırsatta AK Parti’ye söylemediklerini bırakmayan bir gazeteci de o mekâna geliyor ve o toplantı 3-4 saat mi sürüyor bilinmiyor.

Sonuçta vekiller, başkanlar neyin peşindeler ki Vali Bey’i o toplantıya çağırıp, bir gazetecinin önüne yem olarak attılar.

ŞİMDİ KAMUOYUNUN CEVAP BEKLEDİĞİ SORULARI SAYIN VEKİLLER, BAŞKANLAR VE VALİMİZE SORUYORUZ.

1-Sayın vekiller yasaklı bir günde hava soğuk Ilıksu’da Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın misafiri olarak mı çay davetine gittiniz. Bayram değil, seyran değil eniştem beni niye öptü misali!

2-Sayın Valiyi niye oraya çağırdınız?

3-Malum gazeteci her gün Valiyi eleştirirken, niye o çay toplantısına birden çağrıldı, kim çağırdı? Sayın Vali Erdoğan Bektaş’ın o gazetecinin geleceğinden haberi var mıydı?

4-Vali Bey basın toplantısında yaptığı eleştiride acaba neleri kast etmek istedi. Polis evinde kalan sağlıkçılarla ilgili bir şeyler mi anlatmak istedi. Polis evinde kalan sağlıkçılarla ilgili kamuoyunun bilmediği, istenmeyen bazı olaylar mı oldu. Vali Bey onlara istinaden mi sağlıkçılarla ilgili öyle bir açıklama yaptı?

5-O vekiller ve Başkanlar Sayın Vali toplanma amacı acaba Koronavirüsle ilgili tedbirler ve marketlerin yüzde 200-300 fahiş fiyatlarla vatandaşları nasıl kazıkladıklarının önlemini nasıl alırız, mağdur olan vatandaşlara yapılan yardımların yerlerine ulaşıp, ulaşmadıklarını mı, hakkaniyetle yardımların yapılıp, yapılmadığı konusunda mı toplantı yaptınız!

6-O toplantıya madem gazeteci çağrıldı, neden bir tek o malum gazeteci çağrıldı!

7-Sayın vekiller, başkanlar sizler devletin Valisine sahip çıkacağınıza devletin Valisini bir gazeteci ile pazarlık masasına mı oturttunuz?

8-Pazarlıklar neyin üzerine yapıldı. Yerli, yabancılık, yani şovenistliği her dönem yapanlara alet olan bir Karadenizli vekil ile Belediye Başkanı da mı alet oldu?

9-İlin ağabeyi Sayın vekil Karadenizli Polat Türkmen toplantıyı inkâr edip “Biz Ali Bektaş’ın çay davetine katıldık, olaydan benim haberim yoktu” diyor. Bunu da bizzat hem bana, hem de bazı gazeteci arkadaşlara söylüyor.

10-Bu olağanüstü toplantıda acaba neden ilin Emniyet Müdürü ve AK Parti il başkanı yoktu?

11-Sayın Vali Erdoğan Bektaş’a destek olan birçok kamu kurumu, STK’lar ve Zonguldak halkı Bektaş’tan son olaylardan sonra desteklerini büyük ölçüde çekmiştir.

12-Bence Sayın Vali Zonguldak’ta çok yıprandı. Dün Valinin gitmesi için uğraşan vekil ve medya şimdi kalması için uğraş veriyor. Sayın Vali siz Zonguldak’a bu saatten sonra faydalı olamazsınız. Zonguldak bir gazeteci ve bazı kişilerden ibaret değildir.

13-Toplantıda neler konuşuldu? Hangi kurumların ileride yapılacak rantların paylaşımının ön görüşmeleri mi yapıldı?

14-Dün Valiyi eleştiren, gitmesi için anket düzenleyen bir gazete neden o toplantıdan sonra eleştiri ve anketi kaldırdı?

15-Düne kadar Valiyi eleştiren, bugün yazısında milletle dalga geçercesine Valiyi göklere çıkarmak neyin karşılığında yapıldı?

16-Dün ÇATES ziyareti gerçekleştiren vekiller,  Kilimli Belediye Başkanı, AK Parti ilçe Başkanının bu ziyareti bir tek Pusula gazetesine servis edenler kim? Neyin diyetlerini ödüyorsunuz!

17-Bu malum gazete ve sahibine kimler devletin kurumlarının bazı ilginç, özel bilgilerini servis ediyorlar. Sayın vekillerin acaba emri ile mi yapılıyor?

18-Sayın vekiller, bir devletin Valisini bir gazeteci ile nelerin görüşmesini yaptırdınız. Sayın Vali olmadan sizler neden o gazete sahibi ile o olayları çözüp ortamı yumuşatmadınız?

19-Demek ki çok önemli bir toplantıydı da Sayın valimizin de o görüşmelere tanıklık etsin, yarın bir aksi durum olursa biz vekiller, başkanlar devletin Valisini ve devleti eleştiren basın ile beraber bu kararları aldık demek için mi?

20-Yapılan bazı haberlerde yetkililer gazetelerin sahiplerine göre mi işlemler yapıyor. Bazı gazete sahipleri ifadeleri alınıp Adliyeye sevk edilirken, ne hikmetse benzer haberleri yapan başka bir gazete hiçbir işleme tabi tutulmuyor. Acaba Sayın vekiller mi yetkililere “ayrımcılık yapın” diye emirler veriyor?

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER