SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SÜLEYMAN CANER’DEN ANLAMLI KAMPANYA

SÜLEYMAN CANER’DEN ANLAMLI KAMPANYA
Bu haber 21 Nisan 2020 - 17:02 'de eklendi ve 87 views kez görüntülendi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner mübarek Ramazan ayı dolayısı ile ihtiyaç sahiplerine Ramazan kumanyası yardımında bulunuyor.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner İncivez Camiisinin girişindeki ayakkabı raflarına bakliyat, yiyecek, içecek doldurup ihtiyaç sahipleri gelsin ihtiyaçlarını alsın çağrısında bulunup, ihtiyaç sahiplerine de cami imamı kumanya almaya gelen vatandaşlara kendi elleriyle poşetlere doldurup ihtiyaç sahiplerine veriyor.

Mübarek Ramazan ayı öncesi anlamlı bir kampanya başlatan Başkan Süleyman Caner’e bu kampanyada birçok esnaf ve bazı hayırseverlerin de destek verdiği öğrenilirken, bu kampanya Ramazan ayı sonuna kadar devam edeceği belirtildi.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner kampanyaya destek verenlere teşekkür ederken, ihtiyaç sahiplerine de, “Gelin ihtiyaçlarınızı camimizden alın” çağrısında bulundu.

Bez de HÜRDÜŞÜN gazetesi olarak kampanyaya öncülük eden Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner ve kampanyaya destek veren tüm hayırseverlere Allah hayırlarınızı kabul etsin diyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER