SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK BELEDİYESİ MASKE VE KOLONYA DAĞITTI

ZONGULDAK BELEDİYESİ MASKE VE KOLONYA DAĞITTI
Bu haber 22 Nisan 2020 - 16:48 'de eklendi ve 90 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediyesi tarafından vatandaşlara maske ve kolonya dağıtımı gerçekleştirildi.

Yaklaşık 40 günden beri Türkiye’de de devam eden Koronavirüs salgını nedeniyle her alanda tedbirler alınırken, vatandaşların özellikle “EVDE KAL” ve sosyal izolasyon konularında sürekli duyuru ve çağrılar yapılmaya devam ediliyor.

Tedbirler kapsamında el hijyeni konusu ve maske zorunluluğu da vatandaşlara anlatılırken, maskesiz sokağa çıkılmaması, market ve işyerleri ile toplu taşımacılıkta da maske zorunluluğu getirilmişti.

Zonguldak Belediyesi de vatandaşlara maske dağıtarak, kolonya ikram etti.

İnsanların alış veriş yaptıkları market ve çeşitli işyerleri önlerinde Belediye görevlileri tarafından maske ve kolonya ikram edilirken, Zonguldak Belediyesi’nin Koronavirüs salgını ile birlikte sürekli maske ve kolonya dağıtması vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER