SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

PAZARYERİ AÇILDI

PAZARYERİ AÇILDI
Bu haber 27 Nisan 2020 - 16:57 'de eklendi ve 219 views kez görüntülendi.

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında yaklaşık 26 gün önce kapatılan Soğuksu Pazaryeri yeniden açıldı.

Soğuksu Pazaryerinin haftada 3 gün (Pazartesi, Çarşamba ve Cuma) açılacağı duyurusunun ardından pazarcı esnafı yaklaşık 25 gün ayrı kaldıkları pazaryerinde yeniden ürün satmanın sevincini yaşarken, vatandaş da pazaryerinde ucuz ve kaliteli sebze, meyve almanın keyfini çıkardılar.

26 gün aradan sonra yeniden açılan Soğuksu pazaryeri girişlerinde Zonguldak Belediyesi tarafından ateş ölçer cihazı ile vatandaşların ateşi ölçülürken, maske dağıtımı da gerçekleştirildi.

Uzun aradan sonra yeniden açılan Soğuksu pazaryerinde alış verişe gelen vatandaşlar sosyal mesafe kurallarına uyarak alış veriş yaparken, pazaryerinin yeniden açılması hem vatandaşları, hem de pazarcı esnafını memnun etti.

Soğuksu pazaryerinde sebze ve meyve fiyatlarının da marketlere göre ucuz olması  vatandaşı memnun etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER