SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

TEŞEKKÜRLER

TEŞEKKÜRLER
Bu haber 04 Mayıs 2020 - 16:09 'de eklendi ve 118 views kez görüntülendi.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi bundan tam 21 sene önce “HÜRDÜŞÜN, SESİNİ DUYUR” sloganıyla yayın hayatına başladı.

Bugün 22. Yılımızı kutluyoruz.

Tam 21 yıldır sözümüzden HİÇ DÖNMEDİK.

28 Nisan 1999 tarihinde yayınlanan ilk sayımızda; “Taraflı olacağız, her şart altında halkımızın tarafında olacağız. Demokrasinin, özgürlüklerin, hakların, insanı insan yapan tüm değerlerin yılmaz savunucusu olacağız. Söz veriyoruz” demiştik.

Aradan 21 yıl geçti HÜRDÜŞÜN tüm baskılara, yıldırma çabalarına, saldırılara rağmen hiç eğilmeden, asla boyun eğmeden doğru bildiği yolda yürümeye devam etti.

HÜRDÜŞÜN çıktığı bu yoldan geri çevirmeye kimsenin gücü yetmedi, bundan sonra da yetmeyecek.

Sadece ilgi çekmek, yalan yanlış haberlerle çok okunmak adına ilkelerimizden hiç taviz vermedik ve gördük ki, basın etik kurallarını yasa sayan, objektif ve doğru haber vermeyi asil ilke haline getiren gazeteler ve gazeteciler okunduğu kadar etkilidir.

Dün HÜRDÜŞÜN’ü kendi çıkarlarına alet edemeyenler, yok olup gideceğimizi söylediler ve ellerinden geleni yaptılar. Ama bugün HÜRDÜŞÜN yılmadan, yıkılmadan yoluna devam ederken, o yolda çokları yok olup gitti.

Bugün HÜRDÜŞÜN var ama nicelerinin adı bile yok.

İşte bu yüzden bundan böyle doğrudan şaşmayacak, 21 yıldır “geçmişimiz, geleceğimizin teminatıdır” deyip, açık yüreklilikle ilkelerimizden taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz.

EN İÇTEN TEŞEKKÜRLERİMİZLE

Bu yolda emek veren, destek veren yazı ve yorumlarıyla katkı sağlayan herkese teşekkürler.

Sizlere çok şey borçluyuz.

Bu yolda bizleri yalnız bırakmayan HÜRDÜŞÜN’ü Hürdüşün yapan en büyük değerimiz okurlarımız.

22’nci kuruluş yıldönümümüzü kutlayan, iyi dilekleriyle bizleri daha da yüreklendiren dostlarımız, bizleri doğru yolda ilerlediğimizi bir kez daha gösterdiğiniz için hepinize İÇTENLİKLE TEŞEKKÜRLER…

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER