19:12 - VALİ HACIBEKTAŞOĞLU EREĞLİ’DE İNCELEMELERDE BULUNDU
10:27 - DEVA’DA KELEŞ İSTİFA ETTİ
10:20 - TÜRK-İŞ’İN 24’ÜNCÜ OLAĞAN GENEL KURULU, ANKARA’DA BAŞLADI
10:11 - CHP’DEN SAKATLAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
14:49 - “Her kış mevsimi aynı senaryo!”
15:15 - GELECEK’e GÜN geldi
09:53 - ÇATES HALKA ARZ EDİLİYOR
09:45 - KAYINOVA’DAN 51 NEDEN!
09:37 - AKIN, BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY ADAYI
09:32 - AK PARTİ TEMAYÜL YOKLAMASI YAPTI
Türkiye ve Zonguldak’ta da etkili olan Koronavirüs salgını ile ilgili her alanda tedbirler artırılarak devam ediyor.
Tedbirler kapsamında, Gazipaşa, Uzunmehmet Caddeleri ile Soğuksu bölgesinde yol kenarlarına kurulan bariyerlerin büyük sorun yarattığı belirtiliyor.
Araçların yol kenarlarına araç park etmemesi için kurulan bariyerlerin çok geniş alana kurulması vatandaşın da tepkisine neden olduğu, vatandaşı adeta çileden çıkardığı ifade ediliyor.
Özellikle Soğuksu bölgesinde karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaşlar en az 700-800 metre yürümesi gerekiyor. Vatandaşlar alışveriş yapmak için de aracını bariyerin yanına çekince trafik tamamen tıkanıyor.
Özellikle bir ambulans geçeceği sırada trafik daha da felç oluyor. Bariyerler çözümden çok sorun oluyor.
Bariyerlerin sıkı sıkı oluşu arada boşluk bırakılmaması vatandaşın karşı tarafa geçişi engelleniyor.
Fevkani köprüsünün Soğuksu ayağından, Soğuksu’ya kadar olan kısımdaki bariyerlerin çözümden çok sorun yarattığı söyleniyor.