SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

CADDE VE SOKAKLAR DOLDU TAŞTI

CADDE VE SOKAKLAR DOLDU TAŞTI
Bu haber 20 Mayıs 2020 - 17:16 'de eklendi ve 58 views kez görüntülendi.

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasından sonra bugün vatandaşlar gerek özel araçları ile gerekse yaya olarak adeta cadde ve sokaklara akın ettiler.

Araçlar şehre giriş, çıkışlarda uzun kuyruklar oluştururken, trafik felç oldu.

Site’den ambulans hastaneye hasta getirmek için yol bulamazken,  yollardaki bariyerler de ayrı bir cabası. Vatandaşlar alışveriş için marketlerde, dükkanlarda, Banka ve PTT önlerinde sosyal mesafe kurallarına uymadan, maskesiz kuralları ihlal ediyor.

Caddeler tıkanmış vaziyette şehre girişler, uzun kuyruklar oluştu. Böyle olunca Koronavirüs vakasında acaba ikinci dalga mı gelecek sorusu akla geliyor.

Vatandaşlar Koronavirüs salgınının bittiğini zannederek, bu kadar duyarsızlıkla cadde ve sokaklara inmeleri, yeniden yetkilileri de sıkıntıya sokabilir.

Koronavirüs vakaları Zonguldak’ta artabilir mi? Yetkililer böyle giderse daha katı tedbirler almaya mecbur kalırlarsa kimse şaşırmasın.

“EVDE KAL, SAĞLIKLI OL”

0-12 yaş çocukların da bugün sokağa çıkmaları ayrı bir hareketlilik getirdi. Şehir merkezinde, cadde ve sokaklarda, pazaryerinde iğne atsan yere düşmeyecek gibiydi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER