SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ALİ BEKTAŞ’TAN ÇOK GÜZEL BİR SAHİL PROJESİ

ALİ BEKTAŞ’TAN ÇOK GÜZEL BİR SAHİL PROJESİ
Bu haber 27 Mayıs 2020 - 17:33 'de eklendi ve 121 views kez görüntülendi.

Zonguldak’ın ilçesi Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’tan Kozlu sahili ve deniz kıyısını güzelleştirme operasyonu.

Kozlu sahili ve deniz kıyısını senelerce doğru dürüst girilemiyordu. Akşamları birçok vatandaş araçları ile sahilde, deniz kıyısına kadar giderek, tabiri caizse “akşamcı” yani içkili alemler, mangal yapmalar sonuçta sabah olduğunda atıklar deniz kenarında ve kumsalda kalıyordu.  

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, vatandaşların temiz ve rahat bir şekilde Kozlu sahilinde oturabileceği, dinlenebileceği, denize girebileceği, sahilde spor yapabileceği bir hale getirmek için yaklaşık 10 gündür sahilde iş makineleriyle harıl harıl çalışmalar başlatıldı.

Eskiden Emniyet Müdürlüğü’nün atış poligonu olarak kullanılan alandan, yeni yapılan parkın hizasına doğru toprak dolgusu yapılarak ön tarafına da taş ve kayalarla dalgayı önlemek için bir de dalgakıran yapmayı planladığı ve o dökülen toprağın içine sahil boyunca 4 bin adet ağaç dikileceği öğrenildi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu sahilinde orman, deniz ve temiz bir kumsalın bütünleştiği çok güzel modern bir projeyi hayata geçiriyor.

Belediye Başkanı Ali Bektaş, insanların rahatlıkla denize girebileceği, eğlenip, dinlenebileceği bir alan yaratmak için kolları sıvadı.

Sahilin temizlenmesiyle birlikte önümüzdeki günlerde sahilde duşa kabin, tuvaletler de kurulursa işletmeciliğini de birilerine verilirse, hem temizlik, hem de görüntü olarak vatandaşın istediği şekilde denize girilebileceği bir alan olmuş olur.

Uzun zamandır ekonomik imkansızlıklardan dolayı suskun olan Ali Bektaş, yazın gelmesi ve Koronavirüs salgınının bir nebze olsun vaka sayılarının düşmesiyle ilk icraatına da başladı. Sahilin bir bölümünde yapılacak ağaçlandırma çalışmalarının çok güzel biri orman olması, yapılacak olan sahil projesinin Kozlu sahiline ayrı bir güzellik katacağı şimdiden gözlemleniyor.

Vatandaşlar, Belediye Başkanı Ali Bektaş’tan şöyle bir talepte de bulunuyor; Kozlu sahiline yapılacak ağaçlandırma projesi kapsamında,  meyve veren bodur ağaçların da yapılması istenirken, bu ağaçların hem sahile ayrı bir güzellik katarken, hem de bu ağaçlardan meyve yiyecek vatandaşların Başkan Bektaş’a dua edeceğini ifade ediyorlar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER