SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DEVA PARTİSİ’NE REKOR BAŞVURU

DEVA PARTİSİ’NE REKOR BAŞVURU
Bu haber 29 Mayıs 2020 - 14:20 'de eklendi ve 122 views kez görüntülendi.

Mart ayında kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi’ne(DEVA) son 3-4 gündür birçok yeni yüzler il ve ilçe başkanlığı ve yönetim kurulu için başvuru yaptığı ve bu başvurular içerisinde sürpriz isimler de var.

İYİ Parti’de umduklarını bulamayanlar mı, AK Parti’de dışlananlar mı birçok iş insanları, gazeteciler ve serbest meslek mensupları da bulunduğu öğrenildi.

DEVA Partisi’ne her geçen gün rağbet artarken, görev almak için Genel merkeze başvurular devam ediyor.

Başvuru yapan isimler öz geçmişleri, tahsil durumları ile mesleklerini de belirtirken, başvuru yapan isimler arasında bir isim dikkat çekti.

İsim doğru ama verdiği telefon numarası Zonguldak’ın namı değer bir akrabasına ait bir telefon numarası!

Her işinde bir entrika olan vatandaş da başkanlık için başvurusunda da her zaman olduğu gibi yine entrika peşinde. İsim başka, verdiği telefon numarası başkasına ait.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Karadeniz Bölgesinden sorumlu AK Parti eski Çankırı Milletvekili İdris Şahin’in 1 Haziran’dan sonra Zonguldak’a geleceği kesinlik kazanırken, Zonguldak teşkilatının kurucularının ise bir haftalık süre içerisinde belli olacağı belirtiliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER