SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

İYİ PARTİ’DE YAVUZ ERKMEN’E KOMPLO MU KURULMAK İSTENİYOR?

İYİ PARTİ’DE YAVUZ ERKMEN’E KOMPLO MU KURULMAK İSTENİYOR?
Bu haber 29 Mayıs 2020 - 17:23 'de eklendi ve 115 views kez görüntülendi.

İYİ Parti’de neler oluyor. Son günlerde bazı gruplar acaba Zonguldak il Başkanı Yavuz Erkmen’e rakip bir il başkan adayı mı arıyorlar.

Gözlemlerimize göre, bazı gruplar ilçe kongreleri yapılırken,  mevcut yönetime muhalefet ederek, tüm ilçelerde kendi adaylarını çıkartmak için uğraş verdiler ve bunda da başarılı olamadılar.

İYİ Parti’de tüm ilçe kongreleri tamamlandı ve mevcut il Başkanı Yavuz Erkmen’e karşı 1 veya 2 ilçe var, onlar da kendilerinin destekleyeceği bir aday çıkabilir mi diye nabız yokluyorlar.

Bazı insanlar il Başkan adaylığı konusunda aradıkları destekleri bulamayınca, parti içinden bazı kişileri kamuoyunca basın tarafından isimlerini öne çıkartıp, il Başkan adayı yapmanın peşinde oldukları tahmin edilirken, bazı insanların da kendi isimlerinin birileri tarafından kamuoyunda il başkanlığı için zikredilmeleri isteniyor.

Sonuç olarak muhalefetteki birçok isim ilçelerdeki seçimlerde istedikleri adaylar seçilemeyince güçleri kırıldı.

Şimdi o güçler sığınacak bir liman arıyorlar. Bu gruplar acaba mevcut yönetimi kendi içinden birisiyle vurabilir miyizin peşindeler.

Haziran ayında yapılması planlanan İYİ Parti Zonguldak il kongresi tek aday olarak seçime gidileceği tahmin edilirken, muhalefet ve bazı senaryocular, “ya tutarsa”nın peşindeler.

Birileri acaba il Başkanı Yavuz Erkmen ile eski Merkez ilçe Başkanı Erdal Gülay’ın arasını mı açmak istiyor. 2 yıl öncesine dayanan bu mesajları gazetelere kim servis yaptı.

Kamuoyunda konuşulan bu mesajlar iki yıl öncesine dayanıyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER