SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BAŞKAN ALAN’A ÇAY İKRAMI

BAŞKAN ALAN’A ÇAY İKRAMI
Bu haber 01 Haziran 2020 - 18:16 'de eklendi ve 107 views kez görüntülendi.

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında adım adım normalleşme sürecine girilirken, yaklaşık 2 buçuk aydır kapalı olan işletmeler de 1 Haziran itibariyle hizmet vermeye başladılar.

Normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, bazı Belediye meclis üyeleriyle birlikte caddede esnafları gezerek, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Gazipaşa Caddesi üzerinde esnaf ziyaretlerini sürdürürken, Kutay Pastanesi Müdürü Ertürk Yetimoğlu, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan meclis üyelerine sabah çayı ikram etti.

Başkan Alan ve meclis üyeleri cadde üzerinde ayaküstü hem sohbet etti hem de yeni normalleşme sürecinin ve yaklaşık 2 buçuk aydır pastane ve çay ocaklarının kapalı olmasından dolayı sohbetlerde de erteleme olmuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER