SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ZONGULDAK BELEDİYE MECLİSİ 2 AY ARADAN SONRA OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

ZONGULDAK BELEDİYE MECLİSİ 2 AY ARADAN SONRA OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI
Bu haber 01 Haziran 2020 - 18:09 'de eklendi ve 73 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Meclisi Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında 2 ay ara verdiği toplantılara bu kez Haziran dönemi ilk toplantısını olağanüstü olarak gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Başkanlığı’nda yapılan toplantı açılış ve yoklama ile başlarken, Meclis üyeleri maske takıp, sosyal mesafe kurallarına uyarak toplantıya katıldı.

Zonguldak Vali Yardımcısı Turgut Subaşı’nın da katıldığı ve Belediye Meclisi Haziran dönemi ilk olağanüstü toplantısında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün, Asma ve Çınartepe Mahallesi sınırları içerisinde, Zonguldak Küçük Sanayi Sitesi planlamasına yönelik, Zonguldak Valiliği, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü’nün 3 Nisan 2020 tarihli 1/5000 ölçekli İmar Planı Değişikliği ile yine Asma ve Çınartepe Mahallesi sınırları içerisinde, Zonguldak Küçük Sanayi Sitesi planlamasına yönelik, Zonguldak Valiliği, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü’nün 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi hakkındaki yazılarını görüşüp oy birliği ile İmar Komisyonu’na havale edildi.

İMAR KOMİSYONU TOPLANAMADI, KARAR BİR DAHAKİ MECLİS’E KALDI

Zonguldak Belediye Meclisi’nin Haziran dönemi olağanüstü toplantısında gündeme gelen, Asma ve Çınartepe Mahallesi sınırları içerisinde, Zonguldak Küçük Sanayi Sitesi planlamasına yönelik, İmar Planı Değişikliği ile ilgili İmar Komisyonu toplantısı yeterli çoğunluk olmadığı gerekçesiyle karar Temmuz dönemi meclisine kaldı.

İmar Komisyonu’nda AK Parti’den Bekir Selçuk, İbrahim Cansız ve Murat Uzun. CHP’den ise Turgut Aydın ve Sertan Bacak bulunuyordu.

Bekir Selçuk’un rahatsız olması, Sertan Bacak’ın da meclis toplantısına katılmaması sonrasında Turgut Aydın’ın da komisyon toplantısına girmemesi ile yasa gereği en az 3 kişi ile toplanması gereken İmar komisyonu AK Parti’den Murat Uzun ve İbrahim Cansız’ın katılması ile yeterli çoğunluk oluşmadığı için komisyon toplantısı dolayısıyla ertelenmiş oldu.

AK Parti’li Belediye Meclis üyeleri komisyonun toplanamaması nedeniyle karar alınamadığı belirtilirken, dairesine havale edilen aynı gündem Temmuz dönemi meclis toplantısında yeniden görüşüleceği ifade edildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER