SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

STADYUMDA CUMA NAMAZI KILINDI

STADYUMDA CUMA NAMAZI KILINDI
Bu haber 05 Haziran 2020 - 15:22 'de eklendi ve 103 views kez görüntülendi.

Türkiye’de de etkili olan Koronavirüs salgını nedeniyle birçok alanda normalleşme süreci başlatılırken, camilerde toplu ibadetlerde de sınırlama getirilmişti.

Geçtiğimiz hafta başlatılan Cuma namazlarının açık alanlarda kılınabileceği açıklamasının ardından bu hafta Cuma namazları Karaelmas Kemal Köksal Stadı ile bazı okullarda kılındı.

Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda kılınan Cuma namazına; Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Jandarma Alay Komutanı Albay Gönen Süslü,  İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Müftüsü Aşır Durgun, daire müdürleri, STK başkanları ve çok sayıda vatandaşlar katılırken, maske ve sosyal mesafeye uygun bir şekilde ibadetlerini yaptılar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER