SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

GMİS: VAN’DA EMEKÇİLERİMİZE YÖNELİK HAİNCE SALDIRIYI KINIYORUZ

GMİS: VAN’DA EMEKÇİLERİMİZE YÖNELİK HAİNCE SALDIRIYI KINIYORUZ
Bu haber 09 Haziran 2020 - 16:22 'de eklendi ve 112 views kez görüntülendi.

Genel Maden İşçileri Sendikası Yönetim Kurulu, Van’ın Çatak ilçesi Narlı bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen hain saldırıyı kınadı.

GMİS Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada, “Van’ın Çatak ilçesi Narlı bölgesindeki bir yaylaya yol çalışması yapan işçileri taşıyan sivil servis aracına 8 Haziran 2020 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca EYP ile düzenlenen hain saldırıda 2 işçi kardeşimiz şehit oldu, 8 işçi kardeşimiz de yaralandı.

Evine ekmek götürmek, milletimize ve ülkemize hizmet etmek için yaz-kış demeden alınteri döken emekçilerimize yönelik bu haince saldırıyı kınıyoruz.

Hiçbir saldırı; biz emekçileri ülkemize ve milletimize hizmet etme yolundan çeviremedi, çeviremez.

Bugüne kadar; milletimizin güveni ve huzuru için görev yaparken şehit düşen ordumuz ve emniyet teşkilatımız mensuplarına Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Şehit olan işçi kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralı işçi kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER