SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

KİLİMLİ LİMANI S.O.S VERİYOR!

KİLİMLİ LİMANI S.O.S VERİYOR!
Bu haber 16 Haziran 2020 - 17:10 'de eklendi ve 241 views kez görüntülendi.

Zonguldak’a bağlı Kilimli ilçesindeki limanda yapılan yanlışlıkların ceremesini kim ödeyecek?

Kilimli limanı yapılırken, mendirek arkasına ve önüne konulan uyduruk taşların parçalanmasıyla mendirek patlar duruma geldi.

Bu limanı yapan firma, yapılmış haliyle teslim alan yetkililer hiç mi sorumluluk duygusu taşımadı.

Devletin parasını kimler çarçur ettirdi? Limanın içi ve önü dolmuş, yakında limana balıkçı motorları giremeyecek duruma gelecek.

Yetkililer, siyasiler bir an önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nda sorumlu 13. Bolu Bölge Müdürlüğü’ne müracaat etmeliler.

Milletvekilleri, Belediye Başkanı motorcuların, balıkçıların seslerine neden kulak vermiyorlar. Liman önü ve içi kumla dolmuş durumda. Liman temizlenmek için Ulaştırma Bakanlığı’nın kepçeli gemileri var limanları onlar temizler, o gemiler de Samsun’da durur. O gemilerin gelip limanı temizlemeleri için de çok büyük maliyet tutuyor. O parayı da karşılayacak ne balıkçılar, ne de kayık motorları olan esnaflar var. Bir an önce milletvekilleri bu işe el atmazsa çok yakında Kilimli limanı olur bir deniz kıyısı. Çok geçmeden balıkçıların ve Kilimli halkının seslerine kulak verin, Sayın Zonguldak milletvekilleri!

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER