SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

ŞİMDİ KİM SUÇLU?

ŞİMDİ KİM SUÇLU?
Bu haber 16 Haziran 2020 - 17:07 'de eklendi ve 101 views kez görüntülendi.

HÜRDÜŞÜN Gazetesi’nin 11 Mart 2020 tarihli sayısında senelerce bitmeyen, Zonguldak-Ankara yolunun Sapça mevkii üzerindeki iki adet benzinlik arasındaki viraj senelerce belirli müteahhitlerce istinat duvarı yapılmış, devlet müteahhitlere milyarlar ödemiş ve son hali görüldüğü gibi en son 3 sene önce Devrek-Zonguldak arasının asfaltlama yapım ihalesini alan bildiğimizi kadarıyla Bayburt inşaat firması ne hikmetse 2-3 senedir yollara bir çivi dahi çakmamış, bu virajdaki istinat duvarını yıkmış, öylece bırakmış Ankara tarafından gelen yabancı araç sürücüleri virajı alamayıp, defalarca dereye uçan araçlar olmasına rağmen ne müteahhit, ne de Zonguldak milletvekillerimiz kıllarını bile kıpırdatmadılar.

Son olarak yaklaşık 10 gün önce bir yuvaya ateş düştü. Bir araç virajı alamadı, kaza yaptı ve 10 yaşındaki bir çocuk yaşamını yitirdi. Anne ve babası ise hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Şimdi kim suçlu?

Defalarca basında boy gösterip  “Zonguldak-Ereğli, Zonguldak-Ankara yollarını yaptık” diye hava atan Sayın vekiller ne hikmetse piyasalarda yoklar!

Bu kazadan sonra vefat eden çocuğun, o kazada yaralanan anne ve babasının acılarına bir çözüm bulabildiler mi?

Bitmemiş yolların bitti gibi gösterip, basında boy boy fotoğraf verip, hava atmaları bu ailenin acılarına çözüm olacak mı?

İhaleyi alan firma iki kepçe vurup, yolu daraltıp paraları alarak piyasadan kaybolan, yetkililer acaba bu ailenin acısına ne gibi bir çözüm bulacak. O kazada vefat eden 10 yaşındaki çocuğun sorumlusu kim?

Bildiğim kadarıyla yüklenici firma sahipleri Bayburt inşaat 2-3 senedir niye yollara bir çivi dahi çakmıyor. Aynı Zonguldak’taki tır parkındaki cami yapımı işini aldığı gibi mi olacak. Camii inşaatının temel atma töreninde konuşmada demişlerdi ya; “Allah’ım sana şükürler olsun böyle bir hayırlı eseri yapmak için bana emreden Sayın Cumhurbaşkanına teşekkür ederim” diye konuşan Bayburt inşaat yetkilisi cami inşaatını da yarım bırakmıştı.

Şimdi de Ankara yolu ihalesini alan firma neden piyasalarda yoklar.

Daha kaç insan ölmesi lazım!

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER