SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

BANKA ÖNLERİ S.O.S. VERİYOR

BANKA ÖNLERİ S.O.S. VERİYOR
Bu haber 17 Haziran 2020 - 17:59 'de eklendi ve 92 views kez görüntülendi.

Son zamanlarda banka önlerinde kuyruk oluşturan vatandaşlar da kurallara uyan yok.

Kurallara uyulmadığı gibi birçok vatandaş da kendi aralarında adeta kavga ediyorlar. Özellikle resmi banka önleri aşırı derecede kalabalık, sosyal mesafeye uyulmadığı gibi maske takan da fazla yok.

BANKAMATİKLERDE HİJYEN YOK!

Bazı bankaların,  bankamatiklerinde hijyen konusuna hiç dikkat edilmediği gözlenirken, bulundurmaları zorunlu olsa da dezenfekte fıskiyesi yok. Bankamatiklere her gün yüzlerce vatandaş çıplak elle işlem yapıyor.   O bankaların bankamatiklerindeki mikroplar birçok vatandaşın parmaklarından ağızlarına, yüzüne bulaştırması, o mikroplu ellerle gıda ve bazı yiyecekleri yemeleri olası bir Koronavirüse davettir.

Yetkililer, bu bankamatik işlemleri yapan vatandaşların ya eldiven, ya da bankalar bankamatiklerin yanlarına dezenfekte fıskiyesi koymalı. Böyle giderse, Zonguldak’ta ikinci bir dalganın gelmesi çok yakındır. Şu an 800’leri geçen ve her geçen gün artan vaka sayıları ile birlikte özellikle vatandaşların maskesiz caddelerde dolaşması virüsün artışına davetiye çıkarırken, vaka sayısının da artışına davetiye çıkardığı gözleniyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER