SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

SEN NEYMİŞSİN MÜDÜRÜM?

SEN NEYMİŞSİN MÜDÜRÜM?
Bu haber 18 Haziran 2020 - 18:11 'de eklendi ve 306 views kez görüntülendi.

Zonguldak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler il Müdürü Kemal Gümrükçü, uzun zamandan beri Zonguldak’ta il müdürlüğü görevini başarı ile sürdürüyor.

Gerek personel, gerekse vatandaşlar tarafından sevilen bir müdür.

Bağlı bulunduğu kurum çok hassas bir kurum olup, başta Huzur Evleri, Sevgi Evleri gibi hassas birimler bağlı kendisine.

Her zaman şaibelere, skandallara açık olan bir il müdürlüğünü bu zamana kadar başarı ile sürdürmüş, kurumdan Huzur ve Sevgi evlerinden bu zamana kadar hiçbir pis kokular gelmemiş, eleştirilecek bir şeyler bulunmayınca yeni binanın, makam odasının eşyalarını, dizaynını eleştirenler şimdi de vatandaşlarca kuruma adak olarak verilen kuzuları birileri gündeme getirerek, sanki kurumda rüşvetlerin, ihale yolsuzluklarının döndüğü gibi yaygara çıkaranlar, kamuoyunda il Müdürünü karalama peşine düşmüşler.

Oysa işin aslı kuruma 2-3 gün önce adak olarak verilen kuzular biraz küçük olduğundan, personelce müdürlük binasının önündeki çimlerde otlatılmakta olup birkaç gün içinde kesilip, Huzur Evi, Sevgi Evi, Çocuk evlerine verilecekti.

Birileri rahatsız olmuş ki, kurumda at oynatamayanlar, rantlara ulaşmayanlar en önemlisi de şovenistliğin liderliğini yapan siyasi, bazı basın ve iş dünyasının zavallıları müdürün Trabzonlu oluşundan dolayı karalama kampanyasına başlamışlar.

2011 yılından bu yana görevini başarı ile sürdüren Kemal Gümrükçü, senelerce doğu ve birçok illerde öğretmenlik yapmış bir kişi. Başarılı, dürüst bir bürokrat olmasa Zonguldak’ta bunca sene görevde kalabilir miydi?

Biz de; HÜRDÜŞÜN Gazetesi olarak değerli müdürümüzün yanındayız ve sonuna kadar da destekliyoruz.

Biz hemşericiliğe değil, hizmete bakıyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER