SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

‘ALIŞVERİŞLERİMİZİ YEREL ESNAFLARIMIZDAN YAPALIM’

‘ALIŞVERİŞLERİMİZİ YEREL ESNAFLARIMIZDAN YAPALIM’
Bu haber 23 Haziran 2020 - 17:49 'de eklendi ve 104 views kez görüntülendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Türkiye’de de etkili olan Koronavirüs salgını sürecinde indirim yapan esnaflara teşekkür etti.

Kampanyanın 22 Haziran’da başlayıp, 6 Temmuz’a kadar devam edeceğini kaydeden Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan konu ile ilgili olarak şunları söyledi.   

“YEREL ESNAFLARIMIZI TERCİH EDELİM”

“Belediye Kültür Müdürlüğü’müz öncülüğünde bir ‘Covit Günleri Zongulda’k adı altında bir etkinlik başlattık. Zonguldaklı arkadaşlarımız bir hafta 10 gün önce esnaflarımızı gezerek, bu süreçte indirim yapmak isteyen firmaların indirim oranlarını aldılar. ‘Covit Günleri Zonguldak’ adı altında 22 Haziran’da başladık, 6 Temmuz’da bitireceğimiz bir etkinlik. Maksat Pandemi sürecinde maddi sıkın8tı yaşayan, maddi olarak sıkıntı yaşayabilecek yerel esnaflarımızın yanında olduğumuzu göstermek adına buradan da vatandaşlarımıza çağrılarımız şudur ki; mümkün olduğu kadar yerel esnaflarımızı tercih edelim bu süreçte onlara destek olalım.  Alışverişlerimizi yerel esnaflarımızdan yapalım. O kapsamda da bugün esnaflarımızı ziyaret ediyoruz, onlara teşekkür ediyoruz. Hem Zonguldaklı hemşerilerimizden bu indirimden faydalanmalarını, hem de esnafımıza bu süreçte can suyu olmalarını ve yerel esnafımızın yanında olduğumuzu göstermek adına böyle bir etkinlik düzenledik. Ben emeği geçen arkadaşları teşekkür ediyorum. Bu tip etkinliklerimiz bundan sonra da, normalleşme süreci boyunca devam edecek. Biz de her zaman olduğu yerel esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Onlara destek anlamında elimizden ne geliyorsa yapmaya özen göstereceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan esnaflara destek olmak amacıyla bazı esnaflardan kıyafet alış verişinde bulundu.  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER