SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

DEVA PARTİSİ’NDE BAŞKANLAR BELLİ OLUYOR

DEVA PARTİSİ’NDE BAŞKANLAR BELLİ OLUYOR
Bu haber 23 Haziran 2020 - 17:45 'de eklendi ve 142 views kez görüntülendi.

Eski Devlet Bakanlarından Ali Babacan’ın kurduğu Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Zonguldak, Bartın, Karabük ve birçok il başkanları ve kurucu il yönetim kurulu üye listeleri bugün belli oluyor.

Zonguldak’tan 9 kişi, Bartın ve Karabük’ten ise bazı isimler DEVA Partisi Genel Merkezi için Ankara’ya çağrıldılar ve birçok il başkanı da bugün belli oluyor.

Zonguldak merkezden 5 kişi, Ereğli ve Çaycuma’dan 2’şer kişi Ankara’ya çağrıldı ve bugün saat 16.00’da Genel merkezde mülakata tabi tutulacaklar.

Edindiğimiz bilgilere göre, Zonguldak’ta DEVA Partisi il başkanı yüzde 99 Avukat Fatih Keleş’in olacağı 2 kişi de kurucular listesinde olacağı tahmin edilirken, Bartın il Başkanlığı için de 1993-1996 yılları arasında DYP Amasra ilçe Başkanlığı, daha sonra ise 1999-2009 yılları arasında Anavatan Partisi ve AK Parti’den Amasra Belediye Başkanlığı yapan, daha sonra da İstanbul Meclis Başkanlığı Konukevi Müdürlüğü’nü yapan Ali Yıldırım şu an emekli olmuş ve Bartın’a bağlı Amasra’ya yerleşmiş olup DEVA Partisi’nden il başkanlığı için adaylığa başvurduğu öğrenildi.

Güvenilir kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre; Ali Yıldırım’ın da yüzde 99 DEVA Partisi Bartın il Başkanlığı’na getirileceği öğrenildi.

DEVA Partisi için Zonguldak’tan Ankara’ya giden isimlerin bazıları ise Zonguldak’tan Fatih Keleş, Süleyman Öztürk, Çaycuma’dan Recep Karagöz, Ereğli’den iş insanı mühendis Şenol Öztürk’ün gittiği biliniyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER