SON DAKİKA

ZONGULDAK HABER HÜRDÜŞÜN GAZETESİ LOKMAN GÜL

YAŞAR GÖK’TEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA

YAŞAR GÖK’TEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
Bu haber 23 Haziran 2020 - 17:43 'de eklendi ve 112 views kez görüntülendi.

Kendisi hakkında yalan haber yaptığını belirten Yaşar Gök yazılı bir açıklama yaparak, yapılan haberin asılsız olduğunu ve sorumlular hakkında Zonguldak Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

Yaşar Gök konu ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada şunları ifade etti.

“Halkın Sesi isimli gazetenin internet sitesinde 21/06/2020 tarihinde yayınlanan ve yine aynı gazetenin 22/06/2020 tarihli günlük baskısında yer alan

“PARSEL PARSEL SATACAKLAR” başlıklı haber ile tarafım hedef alınmıştır. Asılsız ve dayanaktan yoksun haber ile şahsım adına adeta ‘Karalama Kampanyası’ başlatılmak istenmiştir. Zonguldak iline sağlamaya çalıştığım katkılar nedeniyle rahatsız olduğunu düşündüğüm bazı kesimler, bahsi geçen haberde olduğu gibi asılsız ithamlar, iftiralar, suçlayıcı yazılar ve gerçeklikten uzak haberler ile kişilik haklarıma saldırıda bulunmaya çalışmaktadırlar. Halkın Sesi gazetesi ve sorumluları hakkında, Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı’na bugün itibariyle şikayette bulundum.  Çıkan yalan haber ve tüm sorumluları hakkında adli süreci başlattığımı siz değerli sevenlerime ve kamuoyuna bildiririm. Haberlerin tamamen asılsız ve iddiaların düzmeceden ibaret iftiralar olduğunu bilerek yanımda olan herkese teşekkürlerimi sunarım. Süreç ile ilgili olarak siz değerli kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğim” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER